Zdravé potraviny
zväčšiť obrázok
AGAR 10g AMYLON
Agar Amylon BIO
Agar je prírodná prášková alternatíva rastlinnej želatíny. Má bohaté využitie v kuchyni, či už na sladko, tak i na slano. Používa sa do krémov, poliev, pudingov, na tortové či koláčové želé a na prípravu aspikov. Používa sa ako želírujúce činidlo alebo ztužovadlo. Vďaka vysokej želírovacej schopnosti môžeš s pomocou agaru vytvoriť naozaj vysoké vrstvy želé na tortách a zákuskoch - je totiž pevnejší než živočíšna želatína a dobre drží tvar pri krájaní. Tuhne už pri izbovej teplote.
Agar Amylon BIO
Agar je prírodná prášková alternatíva rastlinnej želatíny. Má bohaté využitie v kuchyni, či už na sladko, tak i na slano. Používa sa do krémov, poliev, pudingov, na tortové či koláčové želé a na prípravu aspikov. Používa sa ako želírujúce činidlo alebo ztužovadlo. Vďaka vysokej želírovacej schopnosti môžeš s pomocou agaru vytvoriť naozaj vysoké vrstvy želé na tortách a zákuskoch - je totiž pevnejší než živočíšna želatína a dobre drží tvar pri krájaní. Tuhne už pri izbovej teplote.